luni, 5 noiembrie 2012

Intrarea la Urgenţă

La două dintre cele mai cunoscute spitale bucureştene

Spitalul Universitar

O uşă glisantă pe curb, marca Besam ... iar la interior tot BESAM, dar glisantă normală.



Când s-a făcut monitorizarea, glisanta pe curb era blocată de o clemă pe interior ( probabil este funcţională doar de sărbători ).
La exterior, doar prin una din cele două uşi laterale ( cea din stânga ) se poate intra, însă mânerul exterior este rupt ...
Deci, atât intrarea cât si ieşirea se face doar printr-o singură uşă ... nu prea este în regulă, mai ales că această intrare este relativ recent finalizată.

Spitalul de Urgenţă Floreasca




O glisantă automată Besam şi o intrare cu două uşi duble, batante cu operatori Besam ...La intrare cu uşile batante, deasupra este eticheta firmei de mentenanţă care, cel mai probabil a şi montat uşile, Rom Automatizare. 
Ceea ce deosebit este că uşi glisante au prevăzute mânere şi sunt setate pe "semiautomat" -  trebuie să se tragă puţin în lateral pentru a porni, radarele fiind dezactivate - este singura astfel de uşă întâlnită la monitorizările din Bucureşti.
Pare ca după război, însă este justificabilă situaţia - în scurt timp va fi finalizat corpul din faţă ; intrarea de la urgenţă se va muta acolo. În poza de mai jos se văd două goluri în care vor fi montate, cel mai probabil tot uşi automate. Vor fi tot Besam sau altă marcă?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu