sâmbătă, 15 iunie 2013

Recomandare pentru termopanişti

Domnilor, dacă aveţi de produs/montat o uşă din PVC sau aluminiu pentru un spaţiu comercial, gândiţi-vă că aproape zilnic prin respectiva uşă se va aproviziona magazinul cu marfă; dacă montaţi un amortizor cu braţ standard ( luat de la colţ de stradă ), cel mai probabil, ulterior, braţul va fi desfăcut de către personalul magazinului pentru a putea ţine uşa pe blocat-deschis.
Într-o zi, doar pe Bd. Magheru, am numărat 16 asemenea situaţii ... parcă este prea mult pentru "zona zero" a oraşului!

Stimaţi Domni!
S-a inventat cu mult timp în urmă şi braţul cu blocaj ... este puţin mai scump dar este ceea ce îi trebuie comerciantului. Încercaţi să-i prezentaţi şi acest produs. Documentaţii găsiţi la toţi producătorii iar explicaţia precum că "aşa a cerut clientul pentru că este mai ieftin" ( oare cât este chiria lunară pe Magheru comparativ cu preţul unui braţ de amortizor ) nu prea ţine în condiţiile în care se plăteşte totuşi un amortizor care nu este folosit deloc.

Notă de subsol: Mulţi clienţi s-au împiedicat de respectivul prag până când s-au simţit obligaţi să găsească o soluţie :).
Şi să nu uităm  piesa de rezistenţă a oricărei faţade din Bucureşti - nelipsitul cablu de internet, TV sau de curent electric.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu