duminică, 8 septembrie 2013

Unde şi ce s-a mai montat în ultimul timp

O uşă rotativă Besam la Promenada Mall.

şi o parte dintr-un interviu dat de Dl Giorgio Panico ( Rom Automatizare, firma care a livrat şi montat această uşă ) revistei Fereastra:
" ... este vorba de 25 de uşi glisante şi batante, precum şi de un ansamblu rotativ, cu diametru de 5400 mm. Trebuie menţionat însă că această lucrare este doar una de imagine, profitabilitatea operaţiunilor fiind foarte scăzută."
De altfel, faptul că bugetul pentru acest proiect a fost redus se poate deduce şi din faptul că, iniţial ( în 2010 ), în planurile de prezentare erau două uşi rotative, între timp la cea dinspre Barbu Văcărescu s-a renunţat.Două uşi rotative Boon Edam la AFI Palace Ploieşti
După schimbarea uşilor Kaba cu rotative Boon Edam la Afi Cotroceni şi după ce aceeaşi marcă este prezentă şi la Cotroceni Office, era sşi normal să regăsim tot Bonn Edam şi la Ploieşti.
Sursa foto: ObservatorulPh

Şi un lucru de subliniat: uşile metalice la cele două mall-uri sunt marca Ninz şi sunt livrate de Pinum Doors, cunoscuta firmă Pinum devenind astfel un furnitor de primă mână pentru marile proiecte din România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu