Si este de neînţeles de ce arhitectul acestui proiect a ales să facă uşile atât de înguste ... şi uşile din blocurile comuniste sunt mai late decât acestea...
Pe blogul Amenajari interioare am găsit o fotografie cu o uşă montată corespunzător; o remarcă totuşi ... mânerele aurii nu prea se potrivesc cu inserţia de aluminiu de pe foaie şi nici cu finisajul uşii ... un mâner cu finisaj aluminiu eloxat ar fi fost mult mai potrivit.
Problema apare în schimb la cealaltă uşă fotografiată ... cam mare distanţa dintre uşă şi parchet ( este totuşi posibilă şi varianta în care proprietarul doreşte să pună un covor în dreptul uşi şi atunci este explicabilă această distanţă ) şi balamalele nu sunt "băgate" mai mult în toc ( nu cred că, aşa cum arată, foia uşii "calcă" bine pe falţul tocului ).
Your article includes the information that i was looking for.Your post helps me to understand this, and i will surely recommend it to other people.Thanks and keep up the good work.
RăspundețiȘtergereDe obicei golul acela de sub usi apare de la o masuratoare incorecta. Tocul se poate ajusta cateva cm dupa grosimea zidului, dar nu si in lungime sau latime. Exista si varianta Dvs cand clientul doreste sa puna prag sau covor. In prima poza (desi designul e superb)pragul pare sa fie realizat din alt material.
RăspundețiȘtergereMerci de informatii.
RăspundețiȘtergereGolul acela de sub usa se poate masca cu un prag automat sau perie in acest fel va avea si izolare fonica/termica.
RăspundețiȘtergereLa usile de interior se recomanda un spatiu jos pentru ventilatie/aerisire ... orice casa trebuie sa respire. Pragul automat se pune la usile de intrare.
RăspundețiȘtergereMontarea usilor de interior este de preferat facuta dupa consultarea cu un specialist sau cel putin cu cineva care a mai montat usi si inainte si s-a lovit de anumite probleme de montaj.
RăspundețiȘtergereSunt informati bine de retinut multumim.
RăspundețiȘtergere