sâmbătă, 8 septembrie 2012

Nedumerire

O intrare deosebită prin culori, cu una din puţinele uşi rotative negre, însă, în lateral, cu două uşi din sticlă foarte înguste, de neutilizat în condiţii normale. Oare la ce s-au gândit când au ales această soluţie?

Şi dacă tot veni vorba de uşi rotative ... dacă sunteţi mai multe persoane şi doriţi să folosiţi o uşă rotativă ... nu trebuie să împingeţi în panourile din sticlă pentru că, astfel, se blocheză! În nici un caz nu merge mai repede! 
Iar daca se blochează, nu împingeţi iarăşi pentru că uşa trebuie să-şi facă un ciclu de verificare a senzorilor! Biata uşă nu are cum să ştie dacă Dvs. sunteţi grabiţi şi împingeţi sau dacă cineva şi-a prins mâna sau piciorul ... ea testează mai întâi şi apoi porneşte. 
Dacă nu sunt respectate aceste minime reguli ( în definitiv, de bun simţ ) se întâmplă ca mai jos. Şi un lucru foarte împortant: persoanele care au blocat uşa sunt excursionişti spanioli ... românii sunt mult mai educaţi :)

2 comentarii:

  1. Nu poti intra pe acolo dar cateva placi de gips-carton poti sa introduci cand ai nevoie :). Sau daca nu adie nicun vanticel atunci pot sta deschise ca sa se fac un pic de curent pentru ventilatia holului.
    Nu-mi plac deloc usile rotative desi le inteleg ratiunea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect ... mai ales ca nu pare sa mai aiba si alta intrare. In acest caz este chiar o solutie practica.

    RăspundețiȘtergere