marți, 23 iulie 2013

Soluţie pentru un design neobişnuit de faţadă

... oferită de Auroport - Italia




Sursa foto: Style Park

4 comentarii:

  1. Asta sigur e din gama: "de ce sa facem simplu cand se poate si complicat !?" :) Dar arata destul bine de afara. La interior cineva trebuie insa sa aiba destul de des treaba sa stearga praful pe sistemul de pivotare.
    Dar eu am pus la mine, la pozedecat, o usa veche cu ax inclinat veritabil!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vaz ca n-a trecut mesajul. Spuneam ca arata bine dar e din gama de rezolvari numita "de ce sa facem simplu cand se poate si complicat". La interior e mult de lucru la sters praful pentru a intretine imaginea "cool".
    La pozedecat am pus o poarta veche cu ax inclinat veritabil.

    RăspundețiȘtergere
  3. E un punct tehnic ... are timp berechet sa stearga praful :)
    Am vazut postarea cu poarta ... cred ca balamaua de jos au ajustat-o la fata locului; complicata si simpla solutia aleasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu recunosc ca nu inteleg cum functioneaza desi probabil ca solutia este simpla. Problema este c, din cauza rampei, pivotarea trebuie sa se faca pe axul inclinat dar care e si intr-un plan cu montantul ancadramentului. Cand usa ar ajunge in pozitia de inchis, muchia de langa balamale ar insemna ca se afla pe generatoarea unui con asa ca ar ramane un luft .... daca nu cumva in pozitia finala balamaua de jos are o miscare cre sa o infunde in locasul ei ... Imi pare rau ca nu am observat cum trebuie problema atunci.

    RăspundețiȘtergere