marți, 30 octombrie 2012

Hörmann a investit 4,5 milioane euro în noul sediu din Chiajna

Este titlul articolui din dailybusiness



"Hörmann, producător în domeniul uşilor, porţilor, tocurilor, acţionărilor electrice şi a sistemelor de încărcare, a investit 4,5 milioane euro în noul sediu din Chiajna, judetul Ilfov.
Realizat de biroul de arhitectură Wagner Büroplannung Germania, noul sediu este alcătuit dintr-o suprafaţă de depozitare de circa 4.200 metri pătraţi, cu posibilitate de extindere până la 6.400 metri pătraţi, birouri pe două nivele, cu o suprafaţă totală de 720 metri pătraţi, care include şi o sală de şcolarizări, destinată specializării noilor parteneri ai companiei.
Noul sediu are şi un showroom cu o suprafaţă de 250 metri pătraţi, în care sunt prezentate o varietate de produse Hörmann, atât de uz rezidenţial cât şi industrial.
Hörmann Romania a înregistrat, până în acest moment, o creştere a vânzărilor de aproximativ 5% comparativ cu aceeaşi perioadă din 2011. În primul semestru din 2012 compania a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 2,7 milioane de euro.
În aceasta perioadă au fost preferate uşile de garaj economice, din pachete mai convenabile, cu uşi de tip basculant, neizolate termic, comercializate preponderent în reţelele de magazine de bricolaj.
Hörmann este prezent în peste 60 de ţări din Europa, Asia şi America de Nord şi are 20 fabrici proprii."

2 comentarii: