joi, 25 octombrie 2012

International Door & Operator Industry

În American, unde industria uşilor rulează miliarde de dolari, există şi o revistă de specialitate.
Numărul pe septembrie-octombrie 2012 îl puteţi ciţi aici.
Interesant este articolul despre cum se poate conduce echipa de vânzări şi rolul acesteia în cadrul firmei ... desigur este un articol "pur teoretic", neaplicabil în România :)


2 comentarii:

  1. Impresionant. Descopăr din ce în ce mai mult că foarte multă lume este interesată de acest subiect. Tare mi-aş dori ca lumea să mai iasă şi la noi din sistemul acesta al standardizării, al "trebuie neapărat să". Care cum se mută îşi ţipă, în primul şi primul rând, câte o uşă metalică. Aceste uşi metalice ar trebui să te apere de agresori şi hoţi... numai că pe uşa blocului tot apar bileţele cu "deblocăm uşi metalice"... Mă gândesc că mai des apără uşa metalică apartamentul de intrarea propriului stăpân decât de furturi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este vorba de standardizare ... nu sunt bani si atunci nu exista o piata dezvoltata si deci, implicit sunt putine modele si putine variante din care sa alegi.
    Iar sistemele de siguranta pentru un apartament normal sunt pentru confortul psihic al proprietarilor, spargatorii profesionisti oricum se descurca :)
    Dar de ce sa sparga un profesionist un astfel de apartament de cartier, din Romania? Nu prea au ce sa mai fure de la un om obisnuit ...
    Serviciile de deblocare a usilor metalice sunt in mare parte pentru cei care pierd cheile sau au usi de proasta calitate si se blocheaza datorita faptului ca nu sunt fiabile :)

    RăspundețiȘtergere