vineri, 26 octombrie 2012

Petrecerea Nusco

Revenim cu detalii despre aniversarea de la Nusco.

"Petrecere exclusivista Pinum Doors & Windows cu ocazia aniversării a 20 de ani în România

Miercuri seara, 3 octombrie, etajul 19 al clădirii Nusco Tower, a găzduit petrecererea aniversară a Pinum Doors & Windows la care au participat peste 400 de oameni, dintre care arhitecţi de top, oameni de afaceri şi din domeniul financiar-bancar, clienti şi reprezentanţi mass-media.Desfasurat sub sloganul: Deschide USA, Descopera POVESTEA. Pinum 20 de ani, evenimentul a avut la baza conceptul de USA care a fost pus in valoare pornind de la invitatie, elemente inedite in decorarea salii, pana la momentul aniversar culminant: tortul in forma de usa.

Pentru Pinum, primii 20 de ani in Romania, sunt doar o continuare a pasiunii pe care familia Nusco o are pentru usi, de 4 generatii. Pentru ca usa nu este doar o cale de acces, ea este si un obiect de decor sau o bucatica din istorie. De aceea, Bombs Communication, agentia organizatoare a evenimentului a pus in lumina usile Pinum, intr-un mod cat se poate de creativ.

Invitatii la petrecerea de 20 de ani Pinum Doors & Windows au trecut rand pe rand prin 4 povesti si 5 usi Pinum, fiecare deosebita in felul ei.

In Camera nr. 1, oamenii au putut vedea istoria Pinum strans legata de istoria familiei Nusco. Peretii au fost acoperiti cu poze vechi de familie, obiecte de prelucrare a lemnului, un radio vechi din care se auzeau melodii italiene din anii ’70, iar pe jos, rumegus.

Inainte de a intra in Camera nr. 2, invitatii au trecut prin “Usa Presedintelui” Mario Nusco, prima usa construita vreodata de fabrica Pinum, in 1992. Urmatorul pas pentru cei prezenti a fost sa descopere USA invizibila din Camera nr.2, o camera perfect alba, cu pereti alb lucios si podea alba. Intr-un colt, un mim alb le-a aratat usa “invizibila”. Usa prezinta o folie ce poate fi finisata cu aceeasi vopsea folosita si la pereti sau poate fi tapetata, devenind astfel invizibila.

Conceptul Camerei nr. 3 a constat in “fascinatia reflexiei” si a plecat de la trasaturile unice ale usii Pinum: foaie din sticla fume securizata, buzunar metalic Eclisse Unico sticla si maner tip scoica din inox. Tocul si usa au fost realizate din furnir special din stejar gri. Peretii pareau ca sunt din sticla aburita, pe care cineva a lasat urme de maini si scris Pinum.

Camera nr. 4 s-a intitulat “Hello, Fashion!” si a fost gandita ca o oda adusa fashionistelor ce colectioneaza obiecte cu mult indragitul personaj al desenelor animate japoneze, Hello Kitty. Hello Kitty a fost prezent in colajele de pe peretii camerei, in imbracamintea modelului care i-a intampinat pe invitati, dar cel mai important, pe usa Pinum cu cristale Swarowsky Hello Kitty.
“Un brand atat de iubit precum Hello Kitty, cu o imagine actuala şi un stil aparte, este foarte apropiat de valorile grupului Nusco” Michele Nusco, CEO al Nusco Grup.
Utilizand tehnologia Crystallized – Swarowsky Elements, usile colectiei Hello Kitty sunt un produs in premiera mondiala realizat de Grup Nusco in urma unui acord cu firma care detine drepturile de proprietate ale celebrului brand.
Usa Venere, concept ce aparţine designerului Matilde Durante, a reprezentat piesa de atracţie a evenimentului. Usa a cucerit privirile invitaţilor prin armonia liniilor, jocul de lumina al formelor şi volumetria cristalelor. Modelul are în componenta sa peste 30.000 de cristale de diferite culori si elemente Swarowski."

 un articol preluat de pe Casa Mea 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu