miercuri, 10 octombrie 2012

Noutăţi pe piaţa uşilor automate

Şantiere puţine, o piaţă mică, împărţită între câţiva competitori.

Boon Edam
După cum preconizam într-o postare anterioară, au câştigat uşa rotativă de la Afi Business Park - prima clădire; cel mai probabil vor mai urma încă 4 uşi şi la celelalte clădiri din complex.
Şi cum cei de la Afi Cotroceni se gândesc de ceva timp să înlocuiască uşile glisante automate de la cele două intrări cu uşi rotative, cel mai probabil acestea vor fi tot Boon Edam. Deci, în curând, nu vom mai intra  prin uşile Kaba iar cei de la Boon Edam se vor putea lăuda cu unul dintre cele mai mari proiecte din România: 5 rotative de 2,5 m diametru şi 2 rotative mari ( cu diametru peste 5 m ) la un singur client.

Dorma
Va monta uşa rotativă de la Sky Tower ... foarte curând pentru că Raiffeisen şi-a anunţat intenţia de a se muta în noul sediu la sfârşitului lunii noiembrie. Urmează uşa rotativă de la Promenada Mall de anul viitor?
Sursa foto: Skyscrapercity by Cristi
Geze
Cei de la Geze se laudă deja cu câştigarea uşii rotative  de la intrare ...Pentru că antreprenor general este Bog'Art este foarte probabil acest lucru; se respectă de fapt un parteneriat tradiţional. Vom vedea la deschiderea din decembrie.

Ditec
Firma Siatec tocmai a dat un comunicat zilele trecute prin care anunţa deschiderea Spitalului Băneasa - Regina Maria, unde au montat 8 uşi batante duble, automate, rezistente la foc - la blocurile operatorii

şi 6 uşi glisante automate, tot pentru blocurile operatorii.

Dar marea afacere a firmei Siatec este montarea a peste 300!!! de uşi la acelaşi spital - aproximativ 140 uşi rezistente la foc, din lemn, cu şi fără geam, 150 de uşi multifuncţionale, 20 de uşi metalice pentru spaţiile tehnice şi 20 de uşi glisante.

3 comentarii: